sandvikenbattlefield.se Homepage
Forum Home Forum Home > Computers > Software
  New Posts New Posts RSS Feed: Battlerecorder funkar ej - BF2
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login

Battlerecorder funkar ej - BF2

 Post Reply Post Reply
Author
Message
dgpb View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 2011-Juni-04
Online Status: Offline
Posts: 7
Post Options Post Options   Quote dgpb Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Battlerecorder funkar ej - BF2
    Posted: 2011-Juni-04 at 11:14
När jag försöker ladda ner filerna från community tabben ingame så får jag dessa meddelanden:
The download did not complete. Please try again. och <Failed looked up the hostname> i ett nytt fönster.
 
Vad gör jag fel? Finns filerna på hemsidan nånstans? Så jag manuellt kan stoppa dem i demos mappen.
 
Sen vill jag också passa på att tacka min favorit server. Har runt 5 i ping hos er Big smile så skönt.
 
Vänliga hälsningar Knätofsen


Edited by dgpb - 2011-Juni-04 at 12:50
Back to Top
illern View Drop Down
Sandviken Battlefield Supreme Commander
Sandviken Battlefield Supreme Commander
Avatar
CL i [SBF]

Joined: 2003-Juli-11
Location: Sweden
Online Status: Offline
Posts: 3595
Post Options Post Options   Quote illern Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 2011-Juni-04 at 12:09
Gäller detta BF2?
The box:i7 950 @ 3.06GHz, Gigabyte GA-X58A-UD7, 12Gb ddr3-1600MHz, GF GTX 680, 2xIntel X25-m SSD
Back to Top
dgpb View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 2011-Juni-04
Online Status: Offline
Posts: 7
Post Options Post Options   Quote dgpb Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 2011-Juni-04 at 12:50
jo
Back to Top
illern View Drop Down
Sandviken Battlefield Supreme Commander
Sandviken Battlefield Supreme Commander
Avatar
CL i [SBF]

Joined: 2003-Juli-11
Location: Sweden
Online Status: Offline
Posts: 3595
Post Options Post Options   Quote illern Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 2011-Juni-04 at 13:15
Ok, konstigt.
Det har fungerat förrut iallfall.

Tyvärr har jag inte längre BF2 installerat men jag ska se om någon annan SBF:are kan testa detta.
Återkommer senare.
The box:i7 950 @ 3.06GHz, Gigabyte GA-X58A-UD7, 12Gb ddr3-1600MHz, GF GTX 680, 2xIntel X25-m SSD
Back to Top
dgpb View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 2011-Juni-04
Online Status: Offline
Posts: 7
Post Options Post Options   Quote dgpb Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 2011-Juni-11 at 15:56
Googlade "sandviken battlerecorder" och hitta bl.a dem här två trådarna.
 
 
 
Så är det fortfarande så att bara admins har tillgång till battlerecorder filerna?
 
 
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 9.70
Copyright ©2001-2011 Web Wiz

This page was generated in 0,625 seconds.